Hirdetés

Karácsonyi Holdfény - World of Warcraft: Gyűjthető stratégiai kártyajáték kiegészítő csomagja

|

A világ legnépszerűbb MMORPG-jének stratégiai kártyái a nap bármelyik pillanatában izgalmas küldetésekkel szolgálnak

Hirdetés

A World of Warcraft világában cirka 11 millió játékos tevékenykedik, és ezek közül sokan a konyhaasztalnál ülve sem képesek elszakadni a legendás univerzumtól. Nekik, s általában az összes WoW rajongónak kiváló karácsonyi ajándék a World of Warcraft: Gyűjthető stratégiai kártyajáték kiegészítő csomagja, ami 19 darab véletlenszerűen csomagolt kártyájával megadja a gyűjtés és a csere lehetőségét, valamint nagy eséllyel juthatunk általuk az online játékban is használható LOOT lapokhoz.

-Tartalma:19db,véletlenszerűen csomagolt kártyalap, mely esetenként tartalmazhatja az online játékhoz használható úgynevezett "LOOT" lapok egyikét.
-A kártyalapok véletlenszerűen,eltérő gyakorisággal kerülhetnek elő a csomagokból, ami a gyűjtés ,és pakliépítés izgalmát garantálja.
-A lapok grafikáit híres, és elismert művészek készítik, köztük a hazai mezőny legjobbjai: Boros Zoltán és Szikszai Gábor.

A kiváló World of Warcraft: Gyűjthető stratégiai kártyajáték kiegészítő csomagjához a Holdfény Team üzletébe fáradjatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)