Hirdetés

Karácsonyi Modding Verseny 2007, eredményhírdetés!

|

Az idei ComputerMode Online Modding Verseny is elérkezett a végéhez. Ehhez egy igen szép ünnep is kapcsolódik,...

Hirdetés

... mégpedig a Karácsony.

Amikor a versenyt elindítottuk, olyan távolinak tűnt a Karácsonyi időpont. Ennek megfelelően a nevezések is csak szépen lassan érkeztek. Decemberben azonban ismét meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt, és a véghajrára szép számmal jelentkeztek a gépépítők.

A jelentkezők szám szerint ugyan nem múlták felül az eddig versenyeken indulókat, de az idei évben is nagyon színvonalas mezőny verődött össze! A közönség kedvencét és a Zsűri által kiválasztott legjobbakat itt nézhetitek meg. Ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni a lelkes részvételt, gratulálunk mindenkinek az elkészített munkájához, idén is sikerült egy szinvonalas mezőnyt összehozni! Találkozunk jövőre is a versenyen! További Boldog Karácsonyt kíván a ComputerMode egész csapata!

 

 





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)