Hirdetés

Karácsonyozz Batman barlangjában

|

Bruce Wayne ezúton hívja meg minden kedves szupergonosz ellenségét idei karácsonyi partijára. A helyszín a Denevérbarlang, az időpont 2011. december 20. Az alkalomhoz illő öltözet és fegyverzet kötelező.

Hirdetés

 

Hivatalos bejelentés ugyan még nincs a Rocksteady részéről, de Twitteren már elcsicseregték, hogy az Batman: Arkham City következő kiegészítője még karácsony előtt letölthető lesz.

A DLC fő attrakciója a Batcave challenge map lesz, a milliárdos és maszkos igazságosztó főhadiszállásán kell minél gyorsabban és stílusosabban kifilézni a rosszfiúkat. A csomagban még szerepel Joker's Carnival és a The Iceberg Lounge térkép is. Az árról még nincs hivatalos adat, de szerintünk 800 MS pont (10 USD) lesz a végső ár.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy mikor adnak már ki valami értelmes DLC-t is, ami mondjuk továbbszövi a történetet, esetleg egy új mellékszál, amit végigtolhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)