Hirdetés

Karcsúsítások a betegeskedő Midway-nél

|

Munkatársainak huszonöt százalékától kénytelen megválni az egyre veszteségesebbé váló Midway fejlesztőstúdiója.

Hirdetés

A Midway hónapok óta küzd életben maradásáért, az új tulajdonos 100.000 dollár kicsengetése után büszke gazdája lett egy veszteséges vállalatnak és annak 240 millió dolláros adósságának. Miközben hatalmas terveket szövögetnek továbbra is akadozik pénzügyi gépezetük, ezért kénytelenek létszámleépítéssel számolni a megmaradt munkatársak. A vállalat dolgozóinak 25 százalékát elbocsájtják és leállítják néhány játékának fejlesztését. Előzetes terveik szerint beszüntetik az Austin-ban található fejlesztőegységük üzemeltetését (az itt dolgozó derék munkásembereknek köszönhetjük a BlackSite: Area 51-et), valamint chicagói és San Diego-i irodájukból is elküldenek alkalmazottakat. Az eltörölt játékok mindegyike bejelentésre várt és megjelenésüket 2010-re vagy 2011-re időzítették. Matt Booty, a Midway vezérigazgatója a meggyengült gazdasági helyzet keltette hullámokkal indokolta a leépítéseket, projekttörléseket.

midway_money.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)