Hirdetés

Karcsúsított MiniPC az Archos-tól

|

A kompakt MiniPC-k kínálata újabb készülékkel gyarapodik az Archos jóvoltából.

Hirdetés

Napjainkban meglehetősen nagy népszerűségnek örvendenek a szokásosnál kisebb méretben gyártott laptopok. Ezt a divathullámot kívánja meglovagolni az Archos is legújabb készülékével, az Archos 10s névre keresztelt laptoppal.



Már a sokadik pehelysúlyú, és karcsú laptopot húzzák el orrunk előtt mézesmadzagként a gyártók. Az Archos által a napokban bemutatott Archos 10s alig valamivel nyom többet egy kilogrammnál, a paraméterei pedig így alakultak: 258 mm x 185 mm x 22,5 mm.



A szokásos tartozékokkal (Ethernet 10/100 csatlakozó, Wi-Fi, webkamera, mikrofon, 3 db USB 2.0 port, kártyaolvasó) ellátott Archos 10s megközelítőleg 800 dolláros áron kerül forgalomba a nyári hónapok során. Mindezért egy 10,2 hüvelykes kijelzőt kapunk (1024x600) LED háttérvilágításal, telepített Windows XP Home/Family Edition operációs rendszert, 1,6 gigahertzes Intel Atom N270 processzort 1 GB DDR2 Ram memóriával és egy 160 GB-os merevlemezt.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)