Hirdetés

Kárpótlás a kiöregedett Duke Nukem Forever előrendelőknek

|

Akinek imái úgy kezdődnek, hogy "Mindennapi Duke hírünket add meg nekünk ma", az ismét nem fog csalódni.

Hirdetés

Képzeljük csak el, hogy aki 14 évesen előrendelte a Duke Nukem Forevert, az mára simán családapa, van felesége, gyerekei, szeretője, adóssága, stresszes hétköznapjai. Szóval az idő eljárt felette, és joggal érezheti úgy, hogy felé kompenzációval tartoznak.

Ezt a kellemetlen helyzetet oldandó, a Gamestop az egy évnél régebbi előrendeléssel rendelkező játékosokat a Duke's Big Package névre hallgató csomaggal kárpótolná, mely három letölthető tartalmat jelent. Mégpedig mindez egy health boost, big head mode (boom shakalaka), és különböző pólók alakjában manifesztálódik.

Állítólag régebben lehetett volna kapni a játék mellé egy kamionos sapkát is, de az idő közben kiment a divatból és mára már csak a Kiszel Tünde szőrzetétől trágár módon viszolygó klórostominak van.

Az extra tartalom megszerzésének mindössze egyetlen feltétele van, tudni kell igazolni az előrendelést. Kérdés, hogy minimum egy év elteltével kinek van még meg a Duke Nukem Forever megrendelését visszaigazoló e-mail, vagy papír alapú visszaigazolás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)