Hirdetés

Kártérítést követel az Interplay a Bethesdától

|

A Fallout Online körüli jogi hercehurca legutóbb a Bethesda időleges vereségével végződött, ám az ügynek még koránt sincs vége.

Hirdetés

Mint ismeretes, a Bethesda, helyesebben annak anyavállalata, a ZeniMax minden erejével azon munkálkodik, hogy az Interplay feltámadásának legfényesebben ragyogó reménysugarát (Fallout Online) csírájában fojtsa el.



Utóbbi cég úgy véli, hogy a korábbi Fallout epizódok (Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel) forgalmazása káros hatással van a Fallout 3 eladásaira nézve, a Fallout Online MMO fejlesztése pedig egy helyben toporog, amivel az Interplay szerződést szegett. A bíróság legutóbb az Interplay javára döntött, így a Bethesda, illetve a ZeniMax illetékesei főhetnek a levükben, fejfájásukat pedig tovább súlyosbíthatja a tény, hogy most az Interplay fordult bírósághoz, beadványában az eddigi perköltségek megtérítését követelve riválisától.



Az ügy leginkább fricskának tekinthető, hiszen az utazási, posta- és másolási és egyéb költségek mindössze 9539 dollárt és 38 centet tesznek ki. Az Interplay jelezte, hogy a következő napokban további kiadásokat beszámítva emelni fogja követelése mértékét.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)