Hirdetés

Katauri Interactive - Az MMO-k a videójátékok jövője

|

A nemrég bejelentett Royal Quest készítői szerint az online az egyértelmű jövő.

Hirdetés

A Katauri Interactíve főnöke Dimitrij Guszarov nyilatkozta ezt az RPS-nek

Az interjú a múlt héten bejelentett Royal Quest kapcsán készült. Guszarov ebben elmondta, hogy az egész mmo stílust "jól farba kell rúgni".

"Amit jelenleg az mmo piacon látunk az nem más, mint a totális egy helyben járás - legalábbis kreativitási szempontból. Évek óta az emberek ugyanolyan játékokkal játszanak, mint a WoW és a LineAge II. Ahogy mi látjuk nincs Diablo-stílusú, gyors akciójáték az mmo-piacon, így mi teszünk róla, hogy legyen. Ugyanis az MMO az egyetlen út, amely a jövőben járható lesz. Mi magunk évek óta játszunk online játékokkal és eljött az ideje, hogy a hobbinkat az üzlettel kombináljuk. "

A Katauri Interactive eddig olyan címeket fejlesztett, mint a King's Bounty és a Space Rangers.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)