Hirdetés

Kavarás van a Fallout 4 újgenerációs frissítése körül, bajban lehetnek a PlayStation játékosok

|

A Fallout csapata jelentkezett ugyan válaszokkal, de vannak itt még kérdéses helyzetek.

Hirdetés

A Fallout 4 régóta várt újgenerációs frissítése tegnap végre megérkezett. A PC-s, PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S játékosok stabilabb képfrissítéssel rendelkező, teljesítmény módot elhozó, és részletgazdagabb pusztaságot járhatnak már be, viszont nem a Bethesdáról lenne szó, ha minden zökkenőmentesen zajlott volna.

A frissítés érkezése után a PlayStation tulajdonosok sorban jelentkeztek problémáikkal. Kiderült ugyanis, hogy míg a szokásos módon megvásárolt Fallout 4 tényleg gond nélkül, ingyenesen frissült, addig a PS Plus verzió pénzt akar a feljavított élményért (amelynél egyébként a grafika nem sokat változott, de ezt már csak zárójelben tesszük hozzá).

Hirdetés

Ahelyett, hogy elindulna az újgenerációs változat, a Fallout 4 PS Plus kiszerelése arra kéri a felhasználókat, hogy vásárolják meg a frissített kiadást. A Bethesda is észlelte a problémát és gyorsan posztolt is egy választ, amely részben volt csak megnyugtató:

"Láttuk a kavarodást a Fallout 4 újgenerációs frissítése kapcsán. A Fallout 4 újgenerációs frissítése elérhető lesz a PS Plus Extra felhasználóknak a PS Game Catalogon keresztül. Csapatunk jelenleg is ezen dolgozik, türelmeteket köszönjük."

Tehát a PS Plus Extra és Premium tagok extra költség nélkül játszhatják majd az újgenerációs verziót. Ez ugyan jó hír, de van itt még egy kérdés: mi lesz azokkal, akik a PS Plus Collectionön keresztül húzták be a játékot annak idején.

A PS Plus Collection tavaly májusban szűnt meg, de az előfizetők akkor még felmarkolhattak egy rakat játékot, köztük a Fallout 4-gyel. A Bethesda egyelőre nem adott egyértelmű választ arra, hogy a Collectiönön keresztül szerzett példányok frissülni fognak-e. Egyelőre csak türelemmel várhatjuk a fejlesztési folyamat végét. Mert hát Bethesda never changes.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)