Hirdetés

A Kazaa fájlcserélő százmillió dolláros menekülése

|

A Kazaa fájlcserélő rendszer tulajdonosa és üzemeletetője, a Sharman Networks több mint 100 millió dollárt fizetett különböző kiadóknak és filmstúdióknak, valamint vállalta a szolgáltatás teljes legalizálását. A Sharman Networks a Sony BMG Music, az EMI Music, a Universal Music és a Warner Music zenekiadóknak, valamint további filmstúdióknak fizette ki a tetemes összeget, de nem elképzelhetetlen, hogy a zenei piac 20 százalékát uraló független jogtulajdonosok közül is jónéhányan részesedtek az összegből. A fénykorában a kiadók rémének számító Kazaa tulajdonosai a bíróságon kívüli megegyezés keretein belül vállalták a kártérítésként is felfogható díjak kifizetését. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)