Hirdetés

Kedvenc játékok fejlesztés

|

Egyszerűbbé tettük az adatlapokon a kedvenc játékok kijelölését

Hirdetés

Az adatlapokon eddig is meg lehetett adni a kedvenc játékotokat, de nem túl felhasználóbarát módon. Ezen javítottunk, tehát mostantól amikor ezt a rovatot töltitek ki, akkor egy segítő rutin felajánlja azokat a játékokat, amelyek már léteznek a GSO rendszerében, így segítve a kitöltést.

Emellett ha valaki fellép az adatlapotokra, akkor mostantól ott linkként jelennek meg a játékok, ezzel is segítve a megismerést (a linkek a gamestar.hu/settingsben nem látszanak, csak a gamestar.hu/profil/usernev elérhetőségeken).

 

FONTOS!

Ha szeretnéd az eddigi játékokat kompatibilissé tenni az új rendszerhez, akkor javaslom, hogy az adatmódosításnál írd be újra az eddigi játékaidat. Ez természetesen nem kötelező, illetve megpróbáltunk segíteni azzal, hogy lefutattunk egy keresést a jelenlegi megjelenéseken, és amiket felismert a rendszer, azokat már átalakítottuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)