Hirdetés

Kedves Max Payne 3! Merrefelé tekeregsz?

|

A Rockstars műhelyében csiszolódó alkotás lassan ölt alakot. Nagyon lassan…

Hirdetés

Annyi ígéretes alkotást töröltek mostanában, hogy az ember félve nézi meg reggelente a legfrissebb híreket. Nem kell megijedni, a Max Payne harmadik részét (még) nem rúgták föl.

A Take-Two kiadott egy listát, amin azon produktumok neve és várható megjelenési dátuma szerepel, amelyeket még a jövő évben kiadnak. Akad köztük olyan is, ami átcsúszik 2012 elejére:

- L.A. Noire (PS3, Xbox 360) - 2011. tavasz

- Major League Baseball 2k11 (Xbox 360, PS3, Wii, PS2, PSP, PC)  2011. negyedik negyedév

- Spec Ops: The Line (Xbox 360, PS3, PC) - 2012-es pénzügyi év

- XCom (Xbox 360, PC) - 2012-es pénzügyi év

- Bioshock: Infinite (Xbox 360, PS3, PC) – 2012

- Top Spin 4 (Xbox 360, PS3) - 2011. negyedik negyedév

- Duke Nukem Forever (Xbox 360, PS3, PC) - 2011

A felsorolásban hatalmas címek foglalnak helyet - amikre már nagyon vár a gamer társadalom -, de a „belassítvalövömkiagolyót” stílus úttörőjének a folytatása sehol. A Take-Two közleményében megnyugtatott mindenki, hogy a munkálatok folynak és ígéretet kaptunk, hogy a közeljövőben friss hírekkel szolgálnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)