Hirdetés

Kedvezményes GDF jegy!

|

Mint tudjátok Május 19-én lesz az első magyar játékfejlesztői konferencia, melyen nem csak hazánk kiválóságai, de küldöldi játékfejelsztő csapatok is képviseltetik magukat. Jön az IO Inferactive, a Virtual Citizenship Association, valamint a Crytek. A Far Cry és a Crysis fejlesztőcsapatától nem kisebb személyíség, mint maga Cevat Yerli!

Hirdetés



A GameStar mint médiatámogató, lehetőséget kapott hogy 33 darab jegyet 33%-al olcsóbban adjon az olvasónak. Nem kell mást tenned, mint a http://www.gdf-hu.com honlapon, regisztráláskor a megjegyzés rovatba beírni, hogy gskedvezmény. Az első 33 ember aki így regisztrál, automatikusan 3333+ÁFA, azaz 4000 forintért vásárolhatja meg a jegyét! A kedvezmény minden olvasónkra vonatkozik (azokra is akik nem diákok), hiszen ez csoportos vételnek számít. Aki bekerült az első 33 közé, azokat Hétfőn értesítik a szervezők.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)