Hirdetés

Kegyetlen lesz Red Hood a Gotham Knightsban

|

A Gotham Knights újabb főszereplője mutatja meg saját előzetesében, hogy mire képes két fegyverrel és pár extra eszközzel.

Hirdetés

Amint az köztudott, a Gotham Knights (a játék, nem a sorozat) négy főszereplőt vonultat fel, akik Batman halála után igyekeznek visszaállítani a rendet Gotham városában. Elsőként Nightwing mutatta be még június elején, mire képes, aztán nem sokkal később követte őt Robin, majd Batgirl folytatta a sort.

Mostanra eljutottunk az utolsó központi karakterhez, Red Hoodhoz, aki a halálból tért vissza, és misztikus erőkkel, valamint két hatásos pisztollyal felvértezve szállhat harcba mindenkivel, aki azt gondolja, Bruce Wayne távozását követően mindent szabad.

Hirdetés

Az alábbi videóban látszik, hogy önmagában is elég kemény, de ha valaki társul szegődik mellé a kétfős kooperatív módban, együtt még hatékonyabban harcolhatnak. Egyébként a két játékos választhatja ugyanazt a karaktert is, nem lesz megkötés ebben.

Jelen állás szerint a Gotham Knights 2022. október 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)