Hirdetés

Kellemes karácsonyi Jó éjt! 2012.12.23.

|

Mivel holnap este már Szentestét ünnepelünk és későn ér ki a Jó éjt hír, ezért engedjétek meg nekem előre, hogy mindenkinek kellemes, élményekben gazdag ünnepet kívánjak!

Hirdetés

Igazi megtiszteltetés számomra, hogy az egész év során velem tartottatok, elolvastátok a híreimet, tesztjeimet a magazinban és építő jellegű kritikákkal illettetek, ha arra volt szükség, nagyon hálás vagyok hát minden kedves olvasónak. Az én ajándékom egy hatalmas virtuális ölelés mindenki számára, illetve egy sörre bármikor vevő vagyok, akárkivel összefutok a szerkesztőség előtt. Előre is kellemes, boldog, bejgliben, halászlében, töltött káposztában és szeretetben gazdag ünnepeket kívánok!

A mai legolvasottabb hírek a következőek voltak:

1: Kihagyhatatlan THQ kollekció a Steamen

2: GameStar játékajánló - Ezzel játszunk karácsonykor

3: Angry Birds Trilogy - Dühkezelés bővítménnyel

 

Nyugodalmas éjszakát kívánok!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)