Hirdetés

Kellemes Ünnepeket Killzone 2 módra

|

A Killzone 2 fejlesztéseiért felelős Guerrilla Games alkoholos mámorokban gazdag ünnepeket kíván mindenkinek.

Hirdetés

Holnap több tonnányi ünnepi szemetet termelünk, nem mertem megemlíteni, hogy 'remélhetőleg', mivel legkevésbé sem szeretném, ha környezetszennyezéssel vádolnának és kivezényeljenek egy meghitt hangulatú illegális szeméttelep felszámolására. Az ajándékok felbontása közben a vidám pillanatok mellett röpködnek a csomagolóanyagok és az üdvözlőkártyák is, mennyivel egyszerűbb interneten keresztül képeslapot küldözgetni. Ezzel az állítással feltehetőleg nem vitatkoznának a Guerrilla Games illetékesei sem, akik mától kezdve két napon keresztül ünnepi Killzone 2 háttérképpel kedveskednek. Az első kiküldött virtuális ajándékon a játékban megtalálható karakterek közül négyen, enyhén illuminált állapotban örömködnek Magyarország komplett fegyverarzenálját kimerítő felszerelésben. 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)