Hirdetés

Kellett a pénz: mit tett Clive Owen fiatalon? - videó

|

Clive Owen és Christopher Walken együtt? Erre kevés mozirajongó tud érdemben mit mondani, öreg róka gamerek azonban ismerik a titkot: bizony volt ilyen. És nem büszke rá senki.

Hirdetés

Bármilyen furcsa is, Clive Owen a kilencvenes évek közepén már Angliában befutott színész volt, csak a hollywoodi hírnév váratott még magára. Hogy mégis mi vette rá arra, hogy a Privateer 2: The Darkening című meglehetősen nagyot bukott PC-s játékot egy percre is komolyan vegye (ráadásul az általunk imádott Christopher Walkennel együtt), az rejtély.

Aki egy kicsit is jártas a kilencvenes évek sci-fi játékaiban, annak bizonyára mond valamit a Privateer című klasszikus. Az Elite és Wing Commander világát okosan keverő űrszimulátor annak idején elég nagy siker is lett, így viszonylag hamar érkezett is a folytatás. A Privateer 2: The Darkening 1996-ban érkezett, és teljes bukta volt. Minden jó dolgot kivettek a játékmenetből, a sztori pedig megbukott elméleti és kivitelezési szinten is.

Az olcsó brit sci-fi hangulat remekműve egyaránt kínos Clive Owen és Christopher Walken számára is, de a szavak helyett inkább jöjjön a videó maga:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)