Hirdetés

Nem követi el még egyszer ugyanazt a hibát a DICE, mint amit a Battlefield 2042-vel

|

A következő Battlefield már azokat a játékosokat is érdekelheti, akik csak ritkán, vagy egyáltalán nem multiznak.

Hirdetés

Túlzás nélkül a sírból hozta vissza a nemrég elrajtolt első szezon a Battlefield 2042-t, de hogy a Zero Hour viszonylagos sikere (a 100 ezres csúcs tizedét sem éri el a játékosszám) tartós marad-e, tud-e annak eredményeire építkezni a DICE, az elsősorban azon múlik, hogy milyen ütemben érkeznek a további tartalmak. Ezzel kapcsolatban ellentmondásos hírek kaptak szárnyra, és főképp a játék foltozására, illetve bővítésére állított csapat mérete ad okot aggodalomra.

De bármi is legyen végül a Battlefield 2042 sorsa, a DICE előtt ott a lehetőség a javításra, és ehhez csupán egy kifogástalan állapotú, tartalomban gazdag és funkciókban bővelkedő új Battlefieldet kell leszállítania, ha már semmi egyébbel nem tervez foglalkozni belátható időn belül. Fájdalom, de még a Mirror's Edge-dzsel sem.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy még a legoptimistább becslések szerint is több év, mire elkészül a Battlefield 2042 utódja, nem olyan megdöbbentő a konkrétumok hiánya. Az ellenben már több, mint valószínű, hogy a DICE legközelebb nem feledkezik meg a kampányról, ugyanis a seattle-i stúdió design director pozícióba keres egy legalább tízéves tapasztalattal rendelkező iparági veteránt, akinek az a feladata, hogy olyan, mesterien megtervezett egyjátékos kampányt tegyen le az asztalra, amelynek minden rétegét átszövi a franchise esszenciája. A Battlefield Bulletin által észrevett állást még februárban hirdették meg, és úgy fest, azóta is betöltetlen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A szóban forgó stúdiót egyébként az a Marcus Lehto vezeti, aki a Halo társalkotójaként vált ismertté, ám mielőtt az EA leigazolta volna a Battlefield 2042 narratív aspektusának megerősítése céljából, még összehozta 2020 egyik legnagyobb bukását a Disintegration képében. Rátok bízom, hogy eldöntsétek, ez jó ajánlólevélnek számít-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)