Hirdetés

Ken Block előtt is tiszteleg a Cyberpunk 2077 legújabb frissítése

|

Igen kreatív módon emlékeztek meg a CD Projekt RED fejlesztői az autós legendáról.

Hirdetés

Ismételten nagy figyelem övezi a Cyberpunk 2077-et, elsősorban a pár napon megjelenő Phantom Liberty DLC, illetve a meglehetősen komplex 2.0-s frissítés kapcsán, ami után majdhogynem rá sem ismerni az egykor tragikus állapotban lévő RPG-re.

A számos újdonság mellett több apróság is a bekerült a játékba, köztük egy autó, ami a közelmúltban hószánbalesetben elhunyt autóversenyzőről, Ken Blockról emlékezik meg.

A legendás autóversenyző még január elején vesztette életét. Block nem volt ismeretlen a játékok világában sem, számos fejlesztővel dolgozott és kollaborált, így igen nemes gesztus, hogy most a CD Projekt Red fejlesztői is gondoltak rá.

Hirdetés

Az easter eggre egy Reddit-felhasználó hívta fel a figyelmet. A Cyberpunk 2077-ben található Quadra Type-66 jármű egyik változata erősen inspirálódhatott Block egyik ikonikus versenyautója, a Hoonigan Ford "Hoonicorn" Mustang RTR dizájnjából. Elvitathatatlan a hasonlóság, mind a fekete-zöld színvilág és az alváz egyedi formája miatt.

Found a tribute to Ken Block in 2.0. Officially the new coolest car in the game.
byu/hoonyosrs incyberpunkgame

Maga a jármű egyébként a "Type 66 Hoon" nevet viseli, amire az Epistrophy mellékküldetés során lehet rábukkanni egy northside-i raktárban. Nagyon úgy tűnik, hogy Hoon a 2.0-s frissítés óta mindig megtalálható ezen a helyen, függetlenül a küldetéstől. Az autó ráadásul nem csupán vezethető, hanem birtokolható is. Ahhoz, hogy a saját garázsunkba kerüljön a járgány, nem kell mást tennünk, csak megtalálni a kulcsokat, amik a jármű közvetlen közelében található ferde lemez alatti dobozban vannak elrejtve.

Nemes gesztus, hogy gondoltak a CD Projekt fejlesztői az autós legendára, és pláne hogy egy ilyen kreatív módon tették ezt. A versenyző halála óta egyébként a Forza Horizon 5-ben láthattunk még hasonlót, ahol Hoonigan márkájú felszerelésekkel és a Hoonicorn egy vezethető változatával tisztelegtek a legendás autóversenyző előtt. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)