Hirdetés

Ken Levine bemutatja - ilyen lesz lesz a robot George Washington a Bioshock Infinite-ben

|

Sajnos a Bioshock Infinite megjelenése odébb van, de szerencsére az előtte dübörgő marketinggépezet lelkesen tolja az arcunkba az új infókat.

Hirdetés

A mai napon az egyik droid ellenfelet mutatja be Ken Levine. A dolog érdekessége az, hogy a Motorized Patriot névre keresztelt robotot a néhai George Washington képére formálták, de belül egy igazi terminátor.

A robot nem törekszik arra, hogy megvédje magát, csak nyomul előre és igyekszik a leggyorsabban levadászni az ellenfeleit. Abban az esetben, ha sikerül legyőznünk, akkor bizony jutalmul megkapjuk a Gatling gépágyúját. Akkor meg mi leszünk a janik, próbáljon csak valaki az utunkba állni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)