Hirdetés

Ken Levine: "Buta történet kell a népnek"

|

Ken Levine egy interjúban kijelentette, hogy egy játéknak kib*** ostoba sztorira van szüksége, hogy lekösse a játékost.

Hirdetés

Véleménye szerint a shooterek célközönsége nincs hozzászokva még a komplex történetekhez, és sokakat zavarnak a "túlbonyolított" feladatok, példaként a System Shock 2 és a Deus Ex viszonylag alacsony eladásait hozva fel. Bár a Portal jelzi azt, hogy ez a hozzáállás kezd változni, egyelőre még muszáj olyan alap feladatokra építeni a játékmenetet, mint a "juss el ide", "öld meg ezt", "öld meg azt", és a történetet csak "mellékesen" célszerű ezek köré fűzni. Így akit komolyan érdekel a történet, az elmerülhet benne (erre szolgáltak a Bioshockban a hangfelvételek), de ez nem kötelező: aki csak lövöldözni akar egyet, az is megkapja, amit szeretne.

bioshock2.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)