Hirdetés

Képeken a Cyberpunk 2077 PC-exkluzív ray tracing effektjei

|

A lenyűgöző fényhatások csak PC-n lesznek elérhetőek, legalábbis megjelenéskor biztosan.

Hirdetés

Hosszú fejlesztési időt követően idén ősszel végre megjelenhet a Cyberpunk 2077, aminek kapcsán igencsak nagyok a rajongók elvárásai, hiszen a CD Projekt Red igencsak magasra tette azt a bizonyos lécet a The Witcher-játékaival. Az már most borítékolható, hogy csodás grafikát kapunk a szerepjáték mellé, a PC-s játékosok egy része pedig egy kifejezetten látványos apróságnak is örülhetnek majd.

Hirdetés

Az Nvidia és a CD Projekt Red partnerségéből fakadóan négy különböző ray tracing effektus kerül be a Cyberpunk 2077 PC-s változatába, amelyek értelemszerűen sokat dobnak majd a látványvilágon. Ezeknek a technikai újításoknak hála például a fényes tárgyak a lehető legélethűbben világítják meg a környezetüket, és az árnyékok viselkedése is kimondottan realisztikus.

Leírva nyilván nem igazán érzékelhető, mennyit is dobnak majd ezek az apróságok a grafikán, szóval az Nvidia hozott is nekünk hat screenshotot, amelyek látványosan szemléltetik a különböző ray tracing hatások működését. Íme:

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)