Hirdetés

[KéPZ] BfME2: Rise of the Witch-King INFÓK

|

Az Electronic Arts végre hivatalosan is bejelentette a The Lord of the Rings: Battle For Middle-Earth II című Gyűrűk Ura regényeken alapuló valós idejű stratégiai játék kiegészítőjét, mely a The Rise of the Witch-king címet kapta. A játék év végén jelenik meg, egy teljesen új frakciót kapunk benne új szingli kampánnyal, valamint a már meglévő hat frakció is bővül új egységekkel. Végre a sötét oldalról közelíthetjük meg a történetet, amely egyébként a nazgúl király felemelkedését követi végig Angmar elfoglalásától Arnor felkeléséig. Így aztán skirmish és War of the Ring módban most már játszható lesz az Angmar frakció is. A trollok új fegyvereket és páncélokat kapnak, de az összes frakciót jobban testre szabhatjuk majd. Megérkezett az első két kép is a játékból.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)