Hirdetés

[KéPZ] Dead Island - a mutáció fokozatai

|

A Chrome, az Expand Rally és leginkább a Call of Juarez révén elhíresült Techland zombihentelős horrorja jövőre érkezik.

Hirdetés

A lengyel srácok munkája annyiban tér el a megszokott zombikkal tarkított FPS-ektől, hogy a lőfegyverek mellett nagy hangsúlyt fektet a hétköznapi tárgyakkal vívott Condemned-féle közelharci helyzetekre.
Az alant látható képeken egy fokozatosan zombuló fickót vehettek szemügyre ill. egy kültakarójától megfosztott koponyát. Ha megengeditek, akkor ebből két lehetséges játékelemre következtetnék. Az egyik, kevésbé fantáziadús gondolat az lenne, hogy bőrnélküli ellenfelekkel is találkozhatunk. A másik, s talán ez állhat közelebb a valósághoz, a harcok során oly mértékben vehetjük igénybe a legnagyobb emberi szervet (a bőr), hogy az idővel felhasad, s alatta láthatóvá válik az izomzat, később a csontozat is.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)