Hirdetés

[KéPZ] Durvul a Bioshock

|

A Bioshock készítői időről időre adagolják a képeket a játékukból, csak hogy ne is felejtsük el mi lesz itt a nyár végén. Valószínüleg egy remek játék, és sokaknak gépújítás is.

Hirdetés

Látszólag a Bioshock is változik, hiszen a húgocskák se ugyanazok az aranyos kis gyermekek, akiket az első képeken láthattunk a Big Daddy-k lábai közé bújva. Ezekről a képekről már látszik, hogy hiányzik a photoshopos utómunkálat, de legalább tudjuk, hogy mire számíthatunk egy gyengébb gépen. A fény-árnyék hatások nagyon durván festenek, úgy látszik már lassan elhagyjuk azt a kort, mikor a főhős mögött van egy fekete pacni, vagy a karakter alatt egy fekete tócsa mozog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)