Hirdetés

[KéPZ] Field Ops - Foxi keverék

|

Érdekes, hogy elvileg közel egy időben jelenik meg a Digital Reality két játéka, a War Front: Turning Point és a Field Ops, s ennek ellenére utóbbiról alig hallani. Videót is inkább csak a GameStar exkluzív riportjában láthattatok róla, ám most itt van öt új kép.

Hirdetés

A Field Ops a maga nemében egy kis gyöngyszem, hiszen a Digital Reality szorgos munkatársai megpróbálják összehozni benne az FPS és az RTS műfaj rajongóit. Mindkét módban játszható lesz ugyanis minden pálya, ami persze más és más taktikát igényel, főleg multiplayerben, ahol az egyik fél felülnézetes, míg a másik belső nézetes megjelenítést használ. Minderről legkésőbb jövő tavasszal bárki megbizonyosodhat. Addig is íme a képek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)