Hirdetés

[KéPZ] GRAW2 béta és új képek!

|

A Ghost Recon: Advanced Warfighter tavaly a taktikai fps-ek rajongóinak nagy kedvence lehetett. A játéknak javában készül a 2. epizódja, az Xbox360-as verziót már ki is adták. Az Ubisoft sajnos eddig a PC-s verzióból nem nagyon közölt képeket és információkat. Most pár kép érkezett a PC-s változatból, időközben befutott a béta is.

Hirdetés

A screen-shotokon leginkább, a bétában is szereplő, Calavera pályáról készültek. Már a képeken is látszik hogy a GRAW, eddig is nagyon erős grafikus engine-jét, még tovább tupírozták. A játék élesebb textúrákat, még nagyobb látótávolságot és némileg át alakult irányítást kap. Van egy pár régebbi kép is amik valami oknál fogva nem kerültek fel az oldalra, most ezeket is megcsodálhatjátok.
A béta egyelőre csak a Fileplanet előfizetőinek érhető el, hamarosan elvileg más oldalra is kikerül, amint ez megtörténik, hírt adunk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)