Hirdetés

[KéPZ] A HP nehézbombázója

|

Az egyik internetes oldalra felkerültek a HP Pavilion HDX Entertainment Notebook névre keresztelt mobil számítógép első képei.

Hirdetés

A HP új notebook csodája igen impozáns adatokkal rendelkezik. A 20 colos kijelző mellé HD DVD lejátszót, integrált TV tunert, 7.1-es hangkártyát és HDMI kimenetet is belegyömöszölt a gyártó ebbe az igen méretes gépbe. A grafikáról az ATI Mobility Radeon HD 2600 XT kártya gondoskodik, így minden téren elégedett lehet majd vele a leendő tulajdonos. Az árcédula az egyedüli, ami aggodalomra adhat okot, a kezdő ár ugyanis 2999 dollárnál indul, de konfigurációtól függően akár 4500 dollárt is elkérhetnek majd érte.

Címkék: #hp
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)