Hirdetés

[KéPZ] Ilyen lesz a Prey demó

|

A FiringSquad.com már kipróbálhatta a csütörtök hajnalban érkező Prey demót. Beszámolójukat jó nagy adag új képpel fűszerezték. Megerősítették, hogy valóban a játékvilág valaha volt egyik leghosszabb szingli küldetésével rendelkező demóját sikerült összerakni a fejlesztőknek. A tesztelő 45 perc alatt szaladt végig az öt pályán, s ehhez jön még ugye a két multiplayeres pálya is. Számos utalást rejtettek el benne a Human Head Studios korábbi alkotásairól, a fegyverek pedig szintén jó benyomást keltettek. Aki pedig a gépigényre kíváncsi: a tesztgépen (2,2 GHz Pentium 4 NVIDIA 6800 videokártyával) röccenés nélkül futott a kicsike 1024-es felbontásban.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)