Hirdetés

[KéPZ] Precursors - világűr és erdei séta

|

Nem volt rossz a Boiling Point, ígéretes a White Gold is, de a Deep Shadows legnagyobb dobása a Precursors lehet.

Hirdetés

A jövőre érkező Precursors egy lenyűgöző univerzumba invitál, ahol az emberiség a csillagok között jár, s számos élettel és idegen civilizációval teli világot fedezett már fel. Hogy milyen játékot lehetne egy ilyen környezetben elhelyezni? Netalán egy űrhajós lövöldözés, melyben kereskedni és kalózkodni is lehet? Vagy inkább egy laza FPS futurisztikus flintákkal, egzotikus, élő fegyverekkel, s vezethető járművekkel? Esetleg egy izgalmas történettel, számos egyedi, szabadon bejárható világgal bíró szerepjáték?
Mit szólnátok ahhoz, ha mindezt megkapnátok egyben?
Kétségtelen, hogy sokat markol a Deep Shadows ezzel a projekttel, de ha csak a fele megvalósul annak, amit terveznek, maradandót alkothatnak.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)