Hirdetés

[KéPZ] PSP slim Star Wars köntösben

|

A Sony az E3 alkalmával bejelentette a PlayStation Portable konzol új változatát, ami kisebb és könnyebb lesz, mint az elődje.

Hirdetés

Az új gép 8-10 órás akkumulátor idővel fog rendelkezni, így hosszabb utazások során sem fog cserben hagyni minket, ráadásul a processzor végre 333 Mhz-en ketyeg majd, így szebb játékokat várhatunk rá a közeljövőben. A külső kijelzők használata mellett az USB porton keresztüli akkumulátor töltés is meg lesz oldva, ráadásnak pedig gyorsabb játék betöltést ígérnek a mérnökök, amit plusz memória berakásával érnek el. A mai napon a Star Wars kiadású gépről érkezett pár fotó, amiken Darth Vader sisakja mellett a kezelőszerveket és az új UMD adagolót is szemügyre vehetjük. A gép szeptemberben kerül majd a boltokba, Amerikában 199.99 dolláros áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)