Hirdetés

[KéPZ] StarCraft 2 tüzijáték

|

A Blizzard első dekádon túllépő klasszikusa a ma már technikai értelemben elavult látványvilág ellenére még mindig üt.

Hirdetés

A második epizód érkeztét évekkel ezelőtt meg lehetett jósolni, hiszen senki sem hagyna ki egy akkora ziccert, ha egyszer több millió biztos vásárlója van a leendő termékre. Csupán azt nem lehetett tudni, hogy mikor is jelentik be a nagy hírt. Ezen a jeles eseményen is túlvagyunk már, s türelmesen várjuk hogy a Blizzard lassan őrlő malmai végezzék dolgukat.
A kiadott képek hangulata az elődhöz hasonlóan nyomokban emlékeztet, a Warhammer 40K univerzum világára, csupán némileg harsányabb színekben pompázik. Régi vita a rajongók között, hogy a StarCraft és a WarCraft a Games Workshop Warhammer 40K és Warhemmer (Fantasy) világainak koppintása-e. Diplomatikus alkat lévén annyit mondanék, hogy tagadhatatlan az idősebb Warhammer univerzumok inspiráló hatása.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)