Hirdetés

[KéPZ] The Hunt, a Manhunt klón

|

A Buka Entertainment úgy tűnik nem ijedt meg a Manhunt második részét övező média visszhangtól és belefogott egy új, véres FPS fejlesztésébe.

Hirdetés

Hogy egészen pontosak legyünk a Manhunt klónnak induló játék az Orion Games fejlesztőinek kezei között formálódik és egy új, mellesleg igen szép grafikus motorral hajtják majd meg. A The Hunt története is a Rockstar játékához igazodik. 2025-ben a bűnözőket hivatalos módon szervezett összecsapásokba küldik, amit természetesen a televíziós csatornák is közvetítenek. A véres és igen erőszakos műsorban a játékosok egymásra vadásznak, hogy aztán az utolsó életben maradt harcos zsebelje be a díjat. A grafika mellett a fizika is erős része lesz a játéknak, mivel az AGEIA PhysX kártyáját is ki tudja majd használni a program. A megjelenés 2008 első negyedévében várható, így addig is maradnak nekünk a bejelentéssel kiadott képek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)