Hirdetés

[KéPZ] Trópusi vagánykodás

|

Bizonyára vannak olyanok az olvasóink között, akik emlékeznek a Boiling Point: Road To Hell-re. A Deep Shadows most fejleszti a játék nem hivatalos folytatását a White Gold-ot. Ebből a játékból érkezett most pár kép.

Hirdetés

A játék a Boiling Point-hoz hasonlóan vegyíteni fogja az FPS nézetű, akciódús, GTA stílusú szabadságra alapozott játékmenetet egy kis szerepjátékkal is. A keverék várhatóan jól fog működni, hiszen a Boiling Point se volt rossz, csak egy "kicsit" bugos. Ha képben akarunk lenni a játékkal, akkor elég csak a nemrég megjelent Just Cause-ra gondolni, hiszen a környezetnél és a látványvilágnál is kicsit hasonlóra számíthatunk.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)