Hirdetés

[KépZ]Stargate Worlds képek

|

A Cheyenne Mountain Entertainment már javában hegeszti nekünk a Stargate Worlds MMO játékot, nem is akármilyen minőségben!

Hirdetés

Az Unreal Engine 3 grafikus motorral szerelt Stargate Worlds fantasztikus grafikai minőségben hozza el nekünk a Csillagkapu univerzumot. Az MMO játék hivatalosan RPG stílusban készül, ám nem kevés akció elemet is építenek majd bele. Sajnos a játék alapjául szolgáló televíziós sorozatot már befejezték, mivel önálló filmekben folytatják csak tovább a még nyitva maradt szálak elvarrását, így egyelőre úgy néz ki, hogy ez a virtuális világ lesz a Stargate rajongók utolsó mentsvára a mellékszálakon futó Csillagkapu: Atlantisz sorozat mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)