Hirdetés

Kerestetik a következő Bill Gates

|

A Microsoft a Korlátlan lehetőségek programján keresztül félmillió dollárral támogatja a magyar civil szervezetek informatikai projektjeit.

Hirdetés

Brad Smith, a Microsoft Corporation alelnöke és jogi vezérigazgatója az együttműködés első lépéseként 130 ezer dollárról kiállított csekket adott át a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) igazgatójának ma Budapesten. A szoftvercég a szervezet Civil Szolgáltató Központ (CISZOK) programját három éven keresztül több részletben, összesen félmillió dollárt meghaladó értékben támogatja. Az adományt Brad Smith Csizmár Gáborral, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkárával közös sajtótájékoztatóján jelentette be, ezzel is kifejezve, hogy a projekt és a Microsoft további, informatikai tudást és készségeket fejlesztő programjai szervesen illeszkednek Magyarország munkaerő-fejlesztési és a munkahelyhez jutás esélyeit javítani kívánó stratégiájába.
A teljes cikket itt olvashatod el >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)