Hirdetés

Kerülj bele a következő Battlefield 4 trailerbe

|

Az EA és a DICE arra kéri a játékosokat, hogy küldjenek be nekik látványos vagy vicces Battlefield 4 játékmenet-videókat, amiből ők összepakolnak majd egy új trailert.

Hirdetés

Mostanában már mindenki videózik. Elképesztő mennyiségű gameplay videót töltenek fel a játékosok a netre és most az EA a legjobb Battlefield 4-es pillanatainknak egy külön trailert szentel.

“Payback” Collaboration Trailerhez az Electronic Arts összeállt a Dimitri Vangelis & Wyman X Steve Angello trióval, akiknek az új számára vágják majd rá az összegyűjtött gameplay videóinkat.

Ez az a szám.

A hivatalos oldalon lévő posztban a cég azt kéri a játékosoktól, hogy a Battlefield 4 videók üssék meg legalább a 720p/30fps szintet, ne legyen alattuk semmilyen zene, a tartalomban viszont ésszerű határok között teljesen szabad kezet adnak. Lehetnek látványos megmozdulások, vicces videók és gyönyörű fejlövések, viszont természetesen másokat sértő tartalomra nem tartanak igényt, csak minőségi Battlefield 4 gameplay-re. A videókat egészen szeptember 9-ig várják, úgyhogy majdnem egy teljes hetetek van még összerakni a videót, amit "nem listázott" állapotban kell feltöltenetek YouTube-ra. A linket a battlefieldsocial@ea.com címre kell átpattintanotok. 

Ti beneveztek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)