Hirdetés

Késés: november végére tolódik a Far Cry 3

|

Az Ubisoft még egy kis időt kér a fejlesztés befejezéséhez.

Hirdetés

Itt a GSO-n is sűrűn lehet olvasni, hogy inkább csússzon egy játék megjelenése, semmint bugosan, félkészen érkezzen meg. Az Ubisoft ezt az elvet követi, és a Far Cry 3 megjelenését ősz elejéről a végére csúsztatta, azaz szeptember 6 helyett november 28-án érkezik meg Európába. Az indoklásban a "szükségünk van még egy kis időre ahhoz, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújthassuk".

A játékosok ezen valószínűleg nem sértődnek meg, kivéve akkor, ha mégis valami nem fog stimmelni a Far Cry 3-ban. A szeptemberi megjelenést egyébként még februárban kürtölték világgá, de a mostani változással a tengerentúlon december 4-én, Európában pedig az előbb leírt időpontban, azaz november 28-tól lesz elérhető a játék. Addig meg csak kibírjuk valahogy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)