Hirdetés

Késik a Ghost Recon: Future Soldier, és a Driver San Francisco

|

Évek óta először termelt veszteséget az Ubisoft, minek hatására néhány projektet töröltek, mások megjelenését pedig későbbre halasztották.

Hirdetés

A 2010-11-es üzleti év első hat hónapja során mintegy 89,8 millió eurós veszteséget produkált a francia fejlesztő- és kiadóvállalat. Ez 34,5 százalékkal gyengébb eredmény, mint egy évvel korábban. El is halasztották nyomban a Ghost Recon: Future Soldier, illetve a Driver: San Francisco megjelenését. A rossz hír hatását némileg tompítja, hogy ugyanezen időszak alatt a játékeladásokból származó bevétel 57 százalékkal, 260 millió euróra emelkedett.



A vártnál gyengébben teljesített a H.A.W.X. 2 és a R.U.S.E., viszont elégedett volt a vezetés a Just Dance (Wii) fogadtatásával.
Jól alakultak a PSN-/XBLA-cím Scott Pilgrim eladásai, valamint a PC-s letölthető tartalmakból is kétszer annyi fogyott, mint egy évvel korábban.
A további kilátások meglehetősen rózsásak, hiszen az Assassin's Creed Brotherhood akár rekordokat is dönthet, s a pozitív mérleghez olyan címek járulhatnak hozzá, mint a Raving Rabbids: Travel in Time (Wii), a Michal Jackson The Experience (Wii, DS, PSP), valamint a Your Shape: Fitness Evolved, MotionSports és Fighters Uncaged (mindhárom Xbox 360-ra Kinect támogatással).



Ugyanakkor több, meg nem nevezett projektet töröltek (közöttük lehet akár az I Am Alive is), valamint a következő pénzügy évre tolták a Ghost Recon: Future Soldier és a Driver: San Francisco megjelenését. Ennek következtében valamikor 2011 áprilisa és 2012 márciusa között számíthatunk rájuk.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)