Hirdetés

Késik a Rage

|

A Bethesda úgy döntött, jobb később, mint soha.

Hirdetés

A Rage eddigi megjelenési dátuma szeptember 13. volt, de a fejlesztő idSoftware és a kiadó Bethesda úgy határozott, elcsúsztatják a megjelenést.

Ebben a döntésben persze az is szerepet játszhat, hogy szeptember 20-án megérkezik a boltokba a Gears of War 3, és a kiadó nem kívánja felvenni vele megjelenéskor a harcot.

Lényeg a lényeg, a jelenlegi állás szerint a Rage október 4-én jelenik meg az Egyesült Államokban, október 7-én pedig Európában, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Apokaliptikus FPS, szörnyek, autókázás, sandbox stílusú barangolás. A recept jól néz ki, már csak megfelelő ideig kell a tűzön hagyni, és remek finomság készülhet belőle. Októberben megkóstoljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)