Hirdetés

Késik a Skater XL megjelenése

|

A fejlesztők csúsztatni voltak kénytelenek a játékot, részben rajtuk kívül álló okok miatt.

Hirdetés

Nem lesz egy rossz év ez a deszkás játékok kedvelőinek, hiszen szeptember elején érkezik a Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, előtte pedig megjelenik a PC-n korai hozzáféréssel már egy ideje játszható Skater XL 1.0-s, teljes változata. A fejlesztők korábban július 7-ére tervezték a startot, de ez nem fog összejönni.

Hirdetés

Ugyanakkor jó hír, hogy nem kell sokkal többet várnunk: PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra július 28-án válik majd elérhetővé a jelenlegi tervek szerint. A switches változat szintén készül, de annak dátuma egyelőre nem ismert; nem ez élvez prioritást, ráadásul másképp kell optimalizálni, ezért gyakran előfordul ilyen a multiplatform játékok esetében. A hátralévő heteket a fejlesztők a Skater XL polírozására használják, és bemutatják majd, milyen tartalmak lesznek elérhetőek a megjelenéskor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)