Hirdetés

Késik a Stranger

|

Igaz, a Fireglow csapatának fejlesztése nem tartozik az év nagyágyúi közé, de attól még egyeseket fájdalmasan érinthet.

Hirdetés

A különböző stílusok unalomig ismert sablonjából kitörni nem egyszerű feladat. Ha hiányzik az a bizonyos isteni szikra, ami forradalmasíthatná az adott zsánert, akkor nem marad más hátra, mint a már meglévő elemek kombinálása.
A stratégiák és a szerepjátékok összeházasítása már évekkel ezelőtt megkezdődött. A Blizzard eredetileg épp ilyen hibridet szándékozott Warcraft 3 címen kiadni. Ma már tudjuk, hogy az akkor még merésznek tűnő lépés nem feltétlenül lett volna katasztrofális, hiszen pozitív példaként említhetjük a Dragonshard-ot, vagy a SpellForce szériát.
A Sudden Strike sorozatot pátyolgató Fireglow ugyanezen az úton jár. A Stranger egy epikus történetre épülő, a fantasy sablonoktól sem mentes hibrid, ahol hőseink sereget gyűjthetnek, nagy hatalmú varázslatokat süthetnek el, tárgyakat használhatnak, s harcaikat egyszerre vívhatják a felszínen és a föld alatti tárnákban, barlangokban.
A játék eredetileg november 16-án került volna a boltok polcaira, ám a jeles dátum immáron november 23-ra módosult.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)