Hirdetés

Késik a Stronghold 3, de új képek érkeztek

|

Mindenki nyugodjon meg: a Stronghold harmadik része még idén érkezik.

Hirdetés

Pontos dátumot azonban továbbra sem közöltek a készítők.

A SouthPeak Interactive Corporation és a Firefly Studios ma jelentette be: kastélyépítős stratégiájuk, a Stronghold 3 nyáron érkezik PC-re. Simon Bradbury, a játék dizájnere a csúszás okaitól ezt mondta:

"Biztosra akarunk menni, hogy a rajongók azt kapják, amit szeretnének és megérdemelnek. Annak ellenére, hogy néhányan csalódottak lehetnek a játék csúszása miatt, abban biztosak vagyunk, hogy nem lesznek azok az új elemeket megnézve, amiket azért helyeztünk el, hogy az eddigi legjobb Strongholdot megalkossuk."

A Stronghold 3 olyan újdonságokat tartalmaz majd, mint például esti csaták, tökéletesített multiplayer, új fizika és engine.

Amint pontos információkkal szolgálhatunk, tudósítunk Titeket, addig is itt van pár új kép:

Tehát Stronghold 3egjelenés idén nyáron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)