Hirdetés

Késik az Electronic Arts varázslós FPS-e

|

Új megjelenési dátumot kell megjegyeznünk az Immortals of Aveum kapcsán.

Hirdetés

Amikor 2016-ban elindult, még kisebb lélegzetű alkotásokat karolt fel az Electronic Arts indie projektek támogatására létrehozott programja, az EA Originals. Mostanra viszont kétségtelenül szintet lépett, hiszen mind az év eleji Wild Hearts, mind a nyárra ígért Immortals of Aveum más szintet képvisel, mint korábban az Unravel első és második része, a Lost in Random, az A Way Out, vagy akár az It Takes Two.

A Telltale Games veteránjaiból sokat magához csábító Ascendent Studios alkotása, az Immortal of Aveum például száznál is több fejlesztő ötévnyi munkájának eredményeként közelít a célegyeneshez. Az Unreal Engine 5.1-re épített varázslós FPS azonban az utolsó pillanatban megbotlott.

Hirdetés

A csapatot vezető Bret Robbins egy blogposztban fejtette ki, hogy mennyire örülnek a rengeteg pozitív visszajelzésnek, amit a sajtóban időnként a Hexenhez és a Heretichez hasonlított játék leleplezése óta kaptak, beleértve azt is, hogy számos médium a Summer Game Fest legjobban várt címei közé sorolta. Emiatt azt a döntést hozták, hogy elhalasztják a megjelenést, az így nyert időt pedig a játék optimalizálására és további csiszolgatására fordítják.

Szerencsére egyetlen hónapot csúszik a premier: július 20-át elfelejthetitek, helyette augusztus 22-ét írjátok fel magatoknak, ha felkeltette az érdeklődéseteket az Imortals of Aveum.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)