Hirdetés

Késik az Empire: Total War patch

|

Egy keveset még várnunk kell az Empire: Total War következő tapaszára.

Hirdetés

Nincsen rózsa tövis nélkül. A legjobb játékok is tartalmazhatnak néha hibákat, és sokszor nem is a fejlesztők a hibásak. Ahány számítógép, annyiféle, és lehetetlen elvárni, hogy a fejlesztő stúdió minden lehetséges konfigon tesztelje a játékokat. Ennek ellenére, a felhasználók persze lázadnak, hiszen ha nem megy a sok pénzért megvásárolt játék, a drága vason, akkor azért felmegy a pumpa az emberben. Az Empire: Total War például egy nagyon jó kis játék, a Creative Assambly nagyot alkotott ezúttal is. Sajnos azonban ez a játékuk is küzd néhány problémával. A fejlesztők feltett szándéka, hogy ezen problémákat orvosolják, ezért aztán gőzerővel egy tapasz készítésébe fogtak. Az ember tervez, a teszter szenved. Legalábbis valószínű, mert a Creative Assambly egyik munkatársa szerint, a tapaszt még tesztelni kell, és sűrű bocsánatkérések közepette, még egy kis türelmet kér. Megvárjuk, ezen ne múljon. Addig esetleg lehet nézegetni az utolsó Empire: Total War trailert, mert tök hangulatos, meg minden.

 

total_war_trailer.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)