Hirdetés

Késik az NHL 21, következő generációs konzolokra meg sem jelenik idén

|

Az NHL 21 fejlesztőinek szüksége van még egy kis időre, pedig a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es kiadásokkal nem is kell bajlódniuk.

Hirdetés

Az EA továbbra sem jelentette be az NHL 21 hivatalos megjelenési dátumát, de annyit azért elárultak, hogy a szokásos szeptemberi start helyett idén csak valamikor október folyamán érkezhet meg a jégkorongos széria legújabb része. Indokként nem túl meglepő módon a COVID-19 járványt jelölték meg, ami lelassította a fejlesztést. Kiderült azonban az is, hogy más EA Sports játékokkal (például az új FIFA és Madden NFL részekkel) ellentétben az NHL 21 nem kap next-gen verziót.

Hirdetés

Nem készül tehát a játékból külön PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es kiadás, de természetesen azért nem maradnak ki teljesen a hokis élményből a next-gen konzolok majdani vásárlói sem, hiszen a visszafelé kompatibilitásnak hála PS5-ön is futtatható lesz a PS4-es kiadás, Series X-en pedig értelemszerűen az Xbox One-os.

A hivatalos közlemény szerint mindössze pár hétnyi extra időre van szüksége a fejlesztőknek ahhoz, hogy csiszolgatni tudják még egy picit a játékot, és kigyomlálják belőle az utolsó bugokat. Remélhetőleg ez sikerülni is fog nekik, de most már le sem tagadhatná az NHL széria, hogy bizony ő az EA Sports mostoha gyermeke, ami évek óta jóval kevesebb figyelmet kap, mint a többi sorozat - még mindig hiába várunk például egy esetleges sztorimódra.

Kompenzációként a várakozásért cserébe egyébként az NHL 20 játékosok ingyen HUT és WOC csomagokat zsákolhatnak be, ezekre mindenképp csapjatok le, ha még nyúzzátok a tavalyi részt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)