Hirdetés

Késik a Q3A forrás

|

John Carmack nem is oly régen igéretet tett arra, hogy még 2004 végén közkinccsé teszi a Quake 3 Arena teljes forráskódját, hogy az ifjú programozó zseniknek legyen miből tanulniuk. Nos, ez nem történt meg, de miért is... John? "Sajnos nem tudtam eleget tenni igéretemnek. A csúszás azért szükséges, mert egy cég nemrégiben igen sokat fizetett a forrásért, és nem venni ki jól magát, ha most hirtelen mindenki hozzáférhetne. A Q3A kódjának kiadása újabb fontos lépés lesz a játékfejlesztések menetében. Példának okáért, még a Half-Life 2-ben is vannak korai Quake kódrészletek" - LOL :D Tehát, hogy mikor érkezik a forrás, egyelőre nem tiszta, de előbb utóbb még a Doom 3 teljes kódsora is hozzáférhető lesz mindenki számára.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)