Hirdetés

Késleltetik a második Mass Effect DLC bejelentését

|

Elhalasztották a feltételezések szerint augusztusban debütáló Mass Effect letölthető tartalmakra vonatkozó információkat a BioWare illetékesei.

Hirdetés

Egy héttel korábban a Mass Effect 2 hivatalos twitter oldalán bejelentették, hogy záros határidőn belül részetekkel szolgálnak a második Mass Effect tartalomfrissítéssel kapcsolatosan. A rajongók feleslegesen követték figyelemmel a twitter bejegyzéseket, egyetlen esetben sem közöltek információkat a letölthető tartalmakról.

Pénteken mindenkit érdeklődőt tájékoztattak, hogy elcsúsztatták a Mass Effect DLC hivatalos bejelentését, melyben feltételezhetően új naprendszereket, felfedezhető bolygókat, karaktereket, fegyvereket, pajzsokat, földönkívüli civilizációkat és küldetéseket gyömöszöltek a fejlesztők. Minden bizonnyal a vadonatúj tartalmakat – ugyan minimálisan -, de megszórják Mass Effect 2 utalásokkal, illetve felvezetik a második epizód cselekményszálát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)