Hirdetés

Később jöhet a Wii U Európába, mint a világ más pontjaira

|

A legfrissebb információk szerint jelentős csúszással jelenhet meg a Wii U nálunk.

Hirdetés

Eddig csak pletykákat hallottunk a Nintendo legújabb konzoljának megjelenéséről, de abban biztosak vagyunk, hogy még idén bevásárolhatunk belőle.

Egy GameStop alkalmazott állítása szerint a Wii U a Black Friday környékén kerülhet az Egyesült Államok és Kanada boltjainak polcaira, ami egy érdekes húzás lenne a Nintendo részéről. A Black Friday, avagy Fekete Péntek a Hálaadás utáni első napon esedékes, tehát november utolsó péntekje, ami idén november harmincadika. Az USA áruházláncai ilyenkor elképesztő leárazásokkal csábítják a vásárlókat, akik néha annyira szeretnének hozzájutni adott termékekhez, hogy képesek egymást szó szerint agyontaposni. A Wii U ekkor akár hagyományos áron is megbújhat a többi termék között, garantált, hogy sokan fogják megkívánni. A Nintendo termékek esetében nem ritka, hogy elsőként a Japán piac részesülhet belőlük (néhány hónappal a világkörüli megjelenés előtt). Ha hihetünk a pletykáknak, a Nintendo forradalmi kontrollerrel ellátott konzolja a PAL régióban bizonyos nehézségek miatt csak december folyamán lesz kapható, ami pénzügyileg szintén egy ügyes húzás, hiszen akkor a karácsonyi vásárlási láz uralkodik el a tömegeken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)