Hirdetés

Kész a Halo: Reach!

|

Hölgyek, Urak, elkészült a Halo: Reach! A fejlesztő csapat büszke és boldog - mi pedig várhatunk szeptemberig...

Hirdetés

Kész! - mondta Edlington az egerek legnagyobb örömére, miközben Tájfel ravaszul pödörte bajszát a lehallgató-készülék szélesvásznú képét figyelve... Ja, nem, ez nem a Macskafogó, hanem a Halo: Reach. Dobpergés, trombitaszó: elkészült a sokak által régóta várt nagyszabású játék, átesett az utolsó teszteléseken is, és már csak a "tervek lebontására", a lemezek pörkölése vár.

Joseph Tung producer a Halo: Reach hivatalos blogján jelentette be az örömhírt, eképpen: "Az engedélyeztetési eljárások zökkenőmentességét feltételezve, az egyetlen dolog, ami köztetek és a játék között áll még, az a gyártási folyamat, és a korongok kiszállítása az üzletekbe. Hosszú, fárasztó út volt, mire a Halo: Reach eljutott ebbe a fázisba, de a csapat minden tagja elképesztően büszke a játékra, és alig várjuk, hogy szeptember 14-től mindenki játszhasson vele."

A Bungie a héten Londonban mutatja meg a játékot újságírók előtt - zárt körben utoljára - majd indulhatnak a megjelenés előtti tesztek. Köszönjük Bungie! Csak ne kéne szeptemberig várni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)